ФОТОАЛЬБОМ

         29 квітня 2015 року наш Дніпродзержинський металургійний  коледж відзначив 85-ччя з дня свого заснування. На урочистостях з нагоди ювілею були присутні:

 

- Васильєва Надія Юріївна – заступник директора департаменту молоді та спорту міської ради;

 

- Оксана Анатоліївна Попільнюк - помічник Народного депутата України у м. Дніпродзержинську; 

 

- Лариса Олексіївна Завадська - член президії Дніпропетровського обласного комітету профспілки металургів і гірників України

 

- адміністрація та профспілковий комітет Дніпровського металургійного комбінату ім. Дзержинського;

 

- Анатолій Павлович Огурцов - почесний громадянин міста, доктор технічних наук, академік, Почесний ректор Дніпродзержинського державного технічного університету;

 

- директори навчальних закладів міста.

 

Почесними  гостями свята були ветерани та випускники нашого коледжу. 

 

        З нагоди ювілею викладачі та співробітники коледжу були нагороджені Почесними грамотами МОН України, Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, ЦК та обласного комітету профспілки гірників та металургів України, Департаменту освіти і науки міської ради та відзнаками міського голови.

 

В основу заходу покладена багата яскравими та героїчними подіями історія коледжу. З пошаною згадали директорів нашого навчального закладу.       

 

Особлива увага приділялась діяльності Станіслава Миколайовича Лясоти, який очолював наш коледж протягом 35-ти років.  За роки роботи він проводив реконструкцію матеріально-технічної бази, впровадив систему партнерства, систему студентського самоврядування, налагодив зв’язки навчального закладу з підприємствами,  ввів у практику атестації, систему рейтингової оцінки знань та тестування на вступних іспитах. 30 травня 1980 року колектив Дніпродзержинського металургійного технікуму під керівництвом С. М. Лясоти був нагороджений орденом Трудового Червоного Прапора. Саме Станіслав Миколайович домігся від Міністерства освіти у 1991 році надання Дніпродзержинському металургійному технікуму статусу коледжу.

 

Хвилиною мовчання учасники урочистого зібрання вшанували пам'ять всіх студентів, викладачів, співробітників, керівників навчального закладу, що пішли з життя, залишивши добрий слід в історії коледжу, у наших серцях і душах.

 

З гордістю ми розповіли про наше сьогодення, про високі здобутки студентського та педагогічного колективів. З 2013 року наш коледж очолює Ольга Анатоліївна Александрова – прогресивно мислячий, цілеспрямований молодий керівник нової формації, Ми ясно бачимо свої перспективи, маємо реальні плани на майбутнє та вже сьогодні працюємо над їх втіленням.

 

Впродовж заходу нас вітали та створювали святковий настрій  інструментальний ансамбль музичного училища, танцювальні колективи «Лілея» та «Варіант»,ансамбль народного танцю «Дніпро», випускники, студенти та викладачі коледжу.

 

Ми щиро вдячні всім, хто завітав на наше свято, адже радість розділена з друзями – подвійна радість! Ми вдячні долі за те, що до нашого коледжу знаходять дорогу люди гідні, з чесними помислами, зі світлим розумом і світлою душею.