Фотоальбом

17 листопада в Кам’янському відбулася визначна подія. Вперше у місті в будівлі Нової сцени академічного музично-драматичного театру імені Лесі Українки (колишній Палац культури імені Горького) пройшов студентський бал міського голови Андрія Білоусова, присвячений Міжнародному дню студентів.

У заході взяли участь кращі студенти вищих навчальних закладів міста: технічного університету, економічного, технологічного, індустріального, медичного коледжів, комерційного й енергетичного технікумів, коледжу фізичного виховання та, звичайно ж, студенти нашого Придніпровського державного металургійного коледжу.

Перший студентський бал урочисто відкрив заступник міського голови Владислав Мелешко. Від імені міського голови він привітав молодь зі святом та вручив 15 найкращим студентам  Кам’янського Почесні грамоти виконкому міської ради. Від нашого навчального закладу нагородили студентку ІІІ курсу Шенфельдт Карину.

Програма заходу була цікавою та насиченою. Свої танцювальні таланти представили студенти університету. Студенти нашого коледжу та коледжу фізичного виховання зустрілися у танцювальному батлі, в якому перемогла дружба.

Хореографи театру імені Лесі Українки підготували для учасників заходу сюрприз – майстер-клас із вивчення вальсу, під час якого було обрано Короля та Королеву студентського балу. Ними стали студенти Дніпровського державного технічного університету Віталій Руденко та Оксана Коробська.

Привітати молодь зі святом завітали і майбутні студенти: учні середньої школи №30 та вихованці школи танцю «Руді», які подарували присутнім урочистий полонез та ніжний вальс.

Наприкінці заходу було започатковано «Книгу побажань та успіхів студентства міста Кам’янського» – для того, щоб ця подія стала дійсно історичною. Кожен охочий мав змогу зробити свій запис у книзі для майбутніх поколінь.

Продовжився перший студентський бал святковим фуршетом та конкурсно-розважальною програмою.

Вітаємо з днем студента, бажаємо гарних оцінок та більше посмішок у вашому житті. Дякуємо всім учасникам за позитив та гарний настрій. Ви найкращі!