Фотоальбом

21 грудня 2017 р. департаментом з гуманітарних питань міської ради  серед студентів І-го курсу Придніпровського державного металургійного коледжу була організована інформаційно-профілактична акція «Вибір за тобою!» з метою подолання негативних звичок, явищ та асоціальної поведінки у молодіжному середовищі. Для підлітків було проведено ряд лекцій інформаційного характеру представниками різних структурних підрозділів та громадських організацій:

1) Лікар з центру планування сім’ї та репродукції людини підготував лекцію на тему «Профілактика венеричних захворювань та ранньої вагітності». Учасникам акції було надано медико-психологічне консультування з питань профілактики ВІЛ/СНІДу. Під час акції  всі студенти отримали брошури, буклети або листівки, що пропагують здоровий спосіб життя. 

2) У межах роботи з попередження злочинності серед підлітків, спрямованої на формування у них правової свідомості, навичок та звичок правомірної поведінки молоді, правоосвітньої та правовиховної роботи юрист з Кам’янського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провела бесіду за темою «Права дитини».

3) Лектори Всеукраїнської благодійної організації «Новий час» провели для студентів інтерактивну лекцію «Правда про наркотики», під час якої підлітки отримали знання про хворобу наркоманію, основні наркотичні речовини, їх дію на організм людини та шляхи профілактики наркозалежності.

Лекції проходили в цікавій та доступній формі, коли наводилися різні приклади та життєві ситуації. Всі присутні усвідомили переваги здорового способу життя; зробили висновки, що тільки сама людина відповідає за власне життя та дії.