25 жовтня наш коледж прийняв участь у профорієнтаційному заході «Ярмарок професій», який було організовано міським центром зайнятості в приміщенні центру позашкільної роботи м. Кам’янського з метою формування у школярів позитивного ставлення до свідомого вибору майбутньої професії. У ярмарку були задіяні 15 навчальних закладів різних рівнів акредитації, представники Кам’янського міського центру зайнятості та ринко утворюючих підприємств нашого міста.

Презентаційна платформа нашого навчального закладу була представлена майстер-класами з окремих спеціальностей. Студенти старших курсів та викладачі надавали всім бажаючим консультації про різноманітні професії і спеціальності, за якими ПДМК здійснює підготовку молодших спеціалістів, умови вступу та навчання в освітньому закладі, перспективами подальшого навчання чи працевлаштування. Також під час проведення ярмарку учням було запропоновано рекламно-інформаційні матеріали, а також перегляд відео презентації з інформацією про наш коледж.

Слід відмітити неабиякий інтерес випускників шкіл міста до нашого освітнього закладу. 

Наша мета – допомогти учням загальноосвітніх закладів свідомо обрати майбутній фах, надати інформацію про особливості й переваги актуальних на сьогоднішній день спеціальностей коледжу.

        Чекаємо майбутніх абітурієнтів у нашу велику дружню студентську родину! Раді бачити кожного у нас!