У Придніпровському державному металургійному коледжі, згідно плану роботи ЦК, з 18 по 22 лютого пройшов цікавий, насичений Тиждень комісії електротехнічних дисциплін, під час якого було проведено багато заходів для студентів 1, 2 та 3 курсів.

18 лютого відбулося урочисте відкриття тижня науки. На 1-му поверсі була проведена виставка технічної творчості здобувачів освіти. Викладачі та студенти прокоментували принципи роботи діючих макетів.

Викладачі Капанжи С.О., Лісняк С.М. та Хохлова О.С. провели відкриту виховну годину «За енергозбереженням майбутнє!» у конференц-залі І корпусу коледжу для студентів І курсу гр.МЕПС-18.

Викладачі Лісняк С.М. та Хоменко В.І. 19 лютого розважали студентів ІІ курсу спеціальності МЕПС на інтелектуально-розважальній грі «Брейн-ринг».

Проводилися олімпіади з навчальних дисциплін «Основи електроприводу» та «Електропостачання підприємств і цивільних споруд» викладачами Устименко Ю.В. і Хоменко В.І. серед студентів ІІІ курсу гр.МЕПС.

20 лютого викладачі Капанжи С.О., Устименко Ю.В. та Лісняк С.М. підготували студентів ІІІ курсу і провели І етап обласної олімпіади з електротехнічних дисциплін, на якій здобувачі освіти показали високі результати.

Викладач Устименко Ю.В. провела інтелектуальну гру QR-квест «Енергетики, вперед!», в якій приймали участь три команди серед студентів ІІІ курсу спеціальності МЕПС.

Викладач Кіріченко В.В. за традицією 21 лютого провів конкурс «Кращий електрик», де виявили кращого студента-електрика ІІІ курсу.

21 лютого Капанжи С.О. разом з Лісняк С.М. провели відкрите заняття-вебінар з дисципліни «Електричні апарати» на тему: «Апарати ручного і дистанційного керування».

І, за традицією, в п'ятницю 22 лютого проходила студентська регіональна науково-технічна конференція «Електротехніка та енергозберігаючі технології». Студенти нашого коледжу показали високий рівень підготовки та технічної творчості.