14 березня 2019 року студенти Придніпровського державного металургійного коледжу відвідали міську центральну бібліотеку. Дружня компанія студентів механіків зібралася, щоб весело і з користю провести час. Працівники бібліотеки запропонували молоді оцінити свої знання з історії України в ігровій формі. ФОТО

Інститут національної пам'яті недавно презентував настільну гру "Українська революція 1917-1921 років", яка стала в нагоді.

Питання, на які треба було відповідати, варіювалися від досить простих (наприклад, «Столицею якого отамана було Гуляйполе?»). До значно складніших ("1 Травня 1917-го на Сирецькому полі під Києвом відбулося військове свято" Перших квітів ", де була створена перша Українська частина часів революції. З неї почалося створення національних збройних сил. Як називалося це формування?»)).

У запеклій боротьбі хлопці демонстрували неабиякі знання отримані на уроках історії, розгорнулася справжня битва, де перемогли найбільш ерудовані гравці.

Час було проведено весело і пізнавально, по завершенню гри всі учасники були нагороджені солодкими призами. “Побільше б таких заходів!”- сказали вдячні студенти прощаючись з працівниками бібліотеки.