Фотоальбом

14 вересня 2018 року на спортивному майданчику коледжу відбулося урочисте відкриття спартакіади коледжу 2018-2019 н.р.. На свято були запрошені - заступник міського голови з питань фізичної культури, спорту та молоді Орлов Олег Анатолійович; начальник відділу спорту та молоді департаменту з гуманітарних питань міської ради Івашина Анатолій Андрійович; голова КСК «Дніпровець», голова федерації футболу міста Коряк Едуард Миколайович.

Цього дня були підведені підсумки спартакіади 2017-2018 н.р., яка проводилася по 10 видам спорту протягом навчального року по курсам окремо. Підсумкова таблиця має такий вигляд:

 

 

Переможці та призери були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

На відкритті спартакіади були нагороджені переможці та призери регіональної спартакіади, в якій наші збірні з видів спорту, яка проходила по 12 видам спорту вибороли І загальнокомандне місце та призери фінальних обласних змагань. Підсумкова таблиця має такий вигляд:

 

 

-          збірна команда юнаків з волейболу – І місце – чемпіони області;

-          збірна команда з настільного тенісу – ІІІ місце – бронзові призери області

 

У святковій обстановці Олег Анатолійович Орлов вручив подячний лист виконавчого комітету Кам’янської міської ради директору коледжу Ользі Анатоліївні Александровій за великий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у коледжі та місті.

Присутніх на святі порадували показові виступи: вистава бойових мистецтв зі шпагами студентів ІІІ курсу Кузьменка Влада та Раільченка Сергія; виступ зразкового колективу студії сучасної хореографії «Стиль життя»; пісня студентки ІІ курсу Артикової Дар’ї.

Вітаємо учасників та переможців спортивних змагань та бажаємо подальших перемог.