02 жовтня 2019 року на спортивному майданчику коледжу відбулося урочисте відкриття спартакіади коледжу 2019-2020 н.р.. та підведені підсумки спартакіади 2018-2019 н.р., яка проводилася по 10 видам спорту протягом навчального року по курсам окремо. На урочистому святі були присутні директор коледжу Александрова О.А. та начальник управління молоді і спорту Камянської міської ради Коряк Е.М..

 

 

Підсумкова таблиця має такий вигляд:

 

 

 

 

 

Переможці та призери були нагороджені дипломами та цінними подарунками.

На відкритті спартакіади були нагороджені переможці та призери регіональної спартакіади з 12 видів спорту, в якій наші збірні вибороли І загальнокомандне місце. Підсумкова таблиця має такий вигляд:  

 

 

Потім були нагороджені переможці та призери фінальних змагань, серед студентів Дніпропетровської області, а також фінальних ігор коледжів та технікумів України:

- збірна команда юнаків з волейболу – срібні призери чемпіонату області, срібні призери – VII спартакіади України серед студентів гірничодобувної та металургійної промисловості;

- збірна команда з настільного тенісу – срібні призери чемпіонату області, срібні призери – VII спартакіади України серед студентів гірничодобувної та металургійної промисловості.

- збірна команда з легкої атлетики – переможці фінальних обласних змагань з легкоатлетичного кросу.

У цей святковий день Коряк Е.М. вручив директору коледжу грамоту управління молоді і спорту міської ради та диплом Дніпропетровського обласного управління з фізичного виховання та спорту.

Цього дня кращі спортсмени коледжу Артикова Даря та Сухоребра Ірина запалили вогонь спартакіади коледжу 2019-2020, було проведено перший вид змагань з багатоборства. Таблиці мають такий вигляд:

 

 

Вітаємо учасників та переможців спортивних змагань та бажаємо подальших перемог.