Завершився VII волейбольний турнір пам'яті почесного громадянина міста, колишнього директора металургійного коледжу Станіслава Миколайовича Лясоти.

Перші декількох зустрічей пройшли в перший день на майданчику СШ № 4. Останні матчі відбувалися в спортзалі Придніпровського державного металургійного коледжу. Після неочікуваної поразки першого складу команди ПДМК від своїх дублерів (першокурсників) 0:2, останні отримали дуже позитивний поштовх і всі наступні матчі пройшли при їхній перевазі.

В матчі за перше місце студенти грали з підсиленим складом "Корунду". В запеклій боротьбі в першій партії "корундівці" вели в рахунку 16:10. Але молоді волейболісти не тільки догнали, а і виграли 25:23. Можливо металурги розслабились і в наступній партії вже вони вигравали 21:9. Більш досвідчені гравці "Корунда" дали їм бій. Та все ж молодість взяла верх і дотиснули своїх опонентів 25:21. В результаті друга команда ПДМК стала переможцем турніру. В її складі грали: Олександр Антоній, Роман Петров, Михайло Марич, Данило Гарбуз, Тимофій Різкий, Михайло Бочко, Артур Альохін, Владислав Берковський.

Команда "Фермер Чумак" (Верхньодніпровськ) в боротьбі за третє місце обіграла ветеранів Кам`янського (+65).