24 та 26 травня 2023 року викладачі Хоменко В. І. та Хохлова О. С. провели заняття на комбінаті ПРАТ «КАМЕТ-СТАЛЬ» для студентів ІІІ-го курсу спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» з навчальних дисциплін: «Електропостачання підприємств і цивільних споруд» та «Електроустаткування промислових підприємств». Фото

Головною метою проведення заняття на виробництві є профорієнтаційне спрямування студентів стосовно обраної професії та поєднання теоретичного курсу навчальних дисциплін з виробничим процесом. Співробітники комбінату провели лекції в конверторному цеху та на підстанціях комбінату ДРЗ – 7, ДРЗ – 10, ДРЗ – 11, донесли здобувачам освіти інформацію про технологію процесу, елементи захисту, стабільне та якісне забезпечення електроенергією споживачів комбінату, послідовність монтажу та експлуатації силових механізмів виробництва.

Екскурсія була цікавою, інформаційно насиченою. Студенти отримали позитивні враження від першого знайомства з виробничим процесом комбінату.