14 травня у театрі ім. Л. Українки стало днем благодійності, милосердя та любові до вітчизняної культури. В цей день театр запросив глядачів переглянути балет-феєрію «Душа поета» за мотивами поеми Т. Г. Шевченка «Сон», який був поставлений до 200-річчя від дня народження великого національного поета.

 

       Перед початком вистави у фойє був організований благодійний ярмарок, встановлені скриньки для благодійних пожертв, збиралися книги для «Бібліотеки українського воїна». Студенти нашого коледжу охоче відгукнулися і взяли участь у акції: принесли книги і зробили благодійний внесок на лікування бійців, що перебувають у лікарні ім. Мечникова.

 

        Проте, найцікавішим моментом стали Шевченківські читання. Молоді актори театру читали вірші Кобзаря, студенти нашого коледжу приєдналися до них, демонструючи прекрасне знання поезії Тараса Шевченка і артистичну декламацію.

 

        Ми небайдужі до буремних подій у нашій країні, ми цінуємо українську культуру, ми «єсть народ, якого правди сила ніким звойована ще не була».