Ось і пройшли випускні іспити, дипломні роботи, нічні зубріння і вічні переживання за оцінки. Студентське життя у коледжі залишилось позаду, а попереду чекає щасливе та насичене майбутнє!

Настав день випуску - 2021 Придніпровського державного металургійного коледжу! Щиро вітаємо випускників та викладачів з успішним завершенням навчання! Цього року коледж закінчили 180 студентів, з них 15 студентів отримали диплом з відзнакою. Фото

Так вже влаштовано життя, що хороший час завжди пролітає швидко. Ось так само швидко і пролетів час навчання в коледжі. Здавалося б, ще недавно ви ступили на поріг закладу освіти. Далі було студентське життя повне радісних вражень, і ось тепер - випуск.

Це одна із найважливіших подій в житті і вирішальний момент у долі кожного студента. Всі дороги відкриті, все необхідне для реалізації планів та амбіцій отримано в багаж знань. Ви розкрили свої  таланти, знайшли справу свого життя, отримали професію.

Хочеться побажати ентузіазму, грандіозних цілей, великих проєктів, щоб все, що було задумано, стало дійсністю. Вперед до перемог, нових горизонтів та світлого майбутнього!

Бажаємо нашим випускникам – високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного росту, нових плідних знайомств і втілення ідей в життя!