ШАНОВНІ СТУДЕНТИ, ВАШ ДЕНЬ НАСТАВ!

Вітаємо зі святом молодості, романтики, веселощів та великих сподівань!

Це свято зближує та об'єднує молодих людей, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів.

Ви найбільш волелюбна, незалежна та свободомисляча частина суспільства. Студентський парламент коледжу вітає вас!

Кожен студент є частиною великої родини, ім’я якій ПДМК! У коледжі створені усі умови для того, щоб не лише навчатися за фахом, але й розвивати свої таланти та організаторські здібності і досягати нових вершин у різних сферах. Головне – вміти мріяти, знаходити однодумців і не зупинятися перед перешкодами! Допомагають у здійсненні мрії ціла низка заходів, які проходять у коледжі.

«Першокурсник-2021» – це проект, який підготовлено студентами академічних груп І курсу до Дня студента. Він покликаний згуртувати студентів першого курсу та зміцнити їхні зв’язки з великою студентською родиною коледжу, кураторами, адміністрацією та батьками, а також проявити себе, розкрити свої таланти та здібності.

Студенти, сплине незначний час і Ваш досвід та професіоналізм визначатимуть долю всієї нашої держави. Прийміть вітання від викладачів коледжу!

Пам’ятайте, майбутнє належить молодим, сповненим життєвої енергії людям. Привітайте один одного, поділіться позитивом з друзями!

Студентство - період пошуків та самореалізації, найкращий час відшукати в собі талант та саме час реалізувати його.Відкрий свій талант!

Здобувати якісну освіту важко, але це як потяг, який набирає швидкість, головне – не зупинятися. Потрібно пам’ятати, що 80% успіху залежить лише від самого себе.

Приємно, коли студенти вміють раціонально використовувати свій вільний час – і відпочивати, і навчатися. Долучайся до нашої он-лайн вікторини «Сторінками студентського життя». Призи очікують J

Бажаємо Вам примножувати свою енергію, відмінних успіхів у навчанні, нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку. Віримо у ваше щасливе майбутнє, у щасливе майбутнє рідної України!