Сучасне динамічне життя ставить перед педагогами задачу – віднайти і запровадити в освітньому процесі методи, адекватні вимогам часу. Сучасний педагог повинен плідно працювати над собою і подавати свої педагогічні досягнення у сучасному конкурентоспроможному форматі.

Педагоги нашого коледжу прагнуть відійти від традиційного погляду на навчання і виховання молоді, тобто, не просто дати студенту певну суму знань і умінь, а за допомогою спеціальних методик, технологій, прийомів розбудити фантазію, допитливість здобувача освіти, дати поштовх його розумовій діяльності.

За підсумками Всеукраїнського конкурсу для вчителів-інноваторів  «Teacher Innovation Cup» увійшла в ТОП – 51 найкращих вчителів-інноваторів України Галина Григорівна Охотник.

За підсумками Всеукраїнський конкурс  «Педагогічний ОСКАР-2021» нагороду отримала Галина Охотник.

У Всеукраїнському конкурсі  «Педагогічний ОСКАР-2021» в номінації «Сучасний навчально-методичний посібник» ІІ місце виборола Кравченко Ганна Олександрівна з посібником «Машини і агрегати сталеплавильних цехів».

За підсумками Всеукраїнського конкурсу серед закладів фахової передвищої освіти  «Електронні освітні ресурси у професійній діяльності педагога», який покликаний активізувати використання педагогічними працівниками інформаційно-комунікаційних технологій і електронних освітніх ресурсів як невід’ємної частини їх навчально-методичної роботи, ІІІ місце у номінації «Відкритий онлайн-курс» посіла Галина Охотник з авторським електронним ресурсом «Фізика і астрономія».

У Міжнародному літературному конкурсі «Пера чудові витвори» ІІІ місце посіла Еліна Василівна Кобзєва.

У обласному огляді-конкурсі на кращу методичну розробку як краща теоретична розробка з методики та практики викладання «Основ правознавства» визнана робота Ельвіри Петрівни Шелаєвої;

в номінації «Методичні прийоми активації розвитку і стимулювання пізнавальної активності студентів» І місце посіла розробка Сергія Федоровича Крамарєва;                

І місце посіла розробка Ганни Олександрівни Кравченко «Використання інтелект-карт у навчанні студентів та педагогічній діяльності викладача».

За підсумками регіонального конкурсу методичних розробок серед викладачів математичних дисциплін закладів фахової передвищої освіти у номінації «Досвід впровадження інноваційних технологій при вивченні математичних дисциплін» І місце вибороли Запара Марина Вікторівна та Кравченко Ганна Олександрівна.

Пишаємось нашими переможцями! Бажаємо усім нашим педагогам наснаги та творчого злету.