17 листопада має особливе значення для студентів всього світу, адже це - Міжнародний день студента. Це свято зближує та об'єднує молодих людей усього світу, бо це, насамперед, день студентської солідарності, що не має меж та кордонів. Міжнародний День Студента студентство святкує традиційно гучно й весело.  Студентство, мабуть, є найбільш прогресивним прошарком суспільства і професійне свято, це ще одна нагода не забувати про це. Студенти завжди були найбільш волелюбною, незалежною та свободомислячою частиною суспільства. Сьогодні День студента є символічним об'єднанням студентів усіх факультетів і всіх навчальних закладів.

Національна традиція відвела юній інтелектуальній еліті одне з найвідповідальніших місць у процесі творення і розбудови власної держави. Це не випадково, адже новизна, неформальність, незаангажованість думки молодих неодмінно веде до поступу. Ваші успіхи та здобутки на рівні держави у навчанні, спорті, громадських справах тому важливий доказ. Ви – світла надія нашого краю, важливий чинник його соціально-економічного розвитку та духовного збагачення.

Приємно сьогодні констатувати зростання попиту на вищу освіту. Творчо мислити, прагнути пізнавати незвідане, висувати перед собою досяжну мету і добиватися свого – таким має бути кредо сучасного студента.

Прийміть щирі вітання з нагоди Міжнародного дня студента. Зичимо вам творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх  життєвих планів. Нехай ваші молоді серця наповняться святковим настроєм і радістю.

Нехай збудуться всі ваші мрії та назавжди збережеться у ваших серцях романтика студентських літ!