В нашому коледжі за європейською традицією відбулися урочистості до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

     Символом пам’яті жертв війни та відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги є червоний мак. «Квітка пам’яті» уособлює кривавий слід від кулі. Після проведеного майстер-класу дівчата енерго-металургійного відділення І та ІІ курсу активно виготовляли червоні маки, а потім роздавали викладачам і студентам.

     З метою гідного вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, його вагомого внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції, з метою засвідчення поваги до всіх борців  проти  нацизму,  увічнення  пам’яті  про  загиблих  у  роки  війни  хлопці  з  групи МЕПС-15-1/9 виступили перед першокурсниками з відповідною інформацією.

 

   

 

    Ми пам'ятаємо, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Пам'ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями Об'єднані Нації. Пам'ятаємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона – запорука того, що в майбутньому подібна трагедія не повториться.

     Пам’ятаємо! Перемагаємо!